Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Lähde: Real Madrid-legenda jatkamassa uraansa yllättävässä suunnassa

Sergio Ramos
AOP

Real Madrid-ikoni, Sergio Ramos on lähteiden mukaan löytänyt uuden seuran. Paris Saint-Germainia kaksi edellistä kautta edustanut Ramos on lähellä siirtymistä Turkin liigassa pelaavan Besiktasin paitaan.

La Ligan nykyhistorian parhaimpien keskuspuolustajien joukkueen lukeutuva Sergio Ramos päätti jättää Santiago Bernabeun taakseen vuonna 2021. Kuudentoista Real Madridissa vietetyn vuoden jälkeen uudeksi seuraksi valikoitui Ligue 1:n jättiläinen PSG.

Kuten hyvin tiedetään, Ramosin ura Pariisissa sujui henkilökohtaisella tasolla vaikeissa merkeissä, eikä kovaluinen toppari tuntunut pysyvän millään ehjänä. Ramosin sopimus päättyi kesällä, jonka jälkeen hän on ollut vapaa etsimään itselleen uutta seuraa.

Los Blancos-legendaa on linkitetty muun muassa MLS:ään ja Saudi-Arabian liigaan, mutta tuleva työnantaja vaikuttaa löytyneen huomattavasti lähempää.

Turkin Superliigassa pelaava Galatasaray on ollut kiinnostunut Ramosin palveluksista vahvistaakseen ennestään nimekästä ryhmäänsä. Gala on tehnyt viime aikoina kovia hankintoja, kun joukkueeseen on saapunut muun muassa Mauro Icardi, Hakim Ziyech ja Wilfried Zaha.

Joukkue on kuitenkin joutumassa pettymään Ramosin kohdalla, sillä Goal kertoo, että Besiktas on kiilannut edelle sopimusneuvotteluissa. Siirron uskotaan toteutuvan lähipäivien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat