Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG-tähdeltä kuitti Xavi Hernandezin suuntaan: “Pelaajalle on tärkeää päästä nauttimaan valmentajan luottamuksesta”

Ousmane Dembele
AOP

Ousmane Dembelen siirtyminen FC Barcelonasta PSG:hen on ollut yksi kesän suurimmista siirtopommeista. Ranskalaishyökkääjä kertoo nyt medialle päätöksensä taustoista.

FC Barcelonan kerrottiin alkukesästä haluavan tehdä jatkosopimuksen Ousmane Dembelen kanssa. Pelaajan uutisoitiin niin pitävän Barcassa jatkamista ensisijaisena tavoitteenaan, mutta toisin kävi.

Dembele jätti vastoin kaikkia odotuksia Camp Noun taakseen ja siirtyi Ligue 1:ssä pelaavan Paris Saint-Germainin riveihin. Ranskalainen avaa nyt ensimmäistä kertaa suunsa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja paljastaa, mitkä syyt painoivat siirtopäätöksen taustalla.

– Haluan voittaa pokaaleita ja tehdä tämän seuran kannattajat sekä koko kaupungin ylpeäksi. Olen täynnä intoa ja toivon, että voimme saavuttaa yhdessä hienoja asioita. Minun täytyy pysyä valmiina ja suoriutua hyvin. Toivottavasti pääsen juhlimaan jonkin kilpailun voittoa PSG:n kanssa.

Dembele lähetti myös pienen kuitin Barca-manageri, Xavi Hernandezin suuntaan.

– Pelaajalle on tärkeää päästä nauttimaan valmentajan luottamuksesta. Olen keskustellut presidentin (Nasser Al-Khelaifi) ja urheilutoimenjohtajan (Luis Campos) kanssa ja he ovat saaneet minut vakuuttuneeksi seuran projektista. Nautin joukkueen pelitavasta, joka mielestäni tukee omia vahvuuksiani.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset