Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ajax-tähden hintalappu pilvissä – Valioliigaseuroille tarjolla kylmää kättä

Mohammed Kudus
AOP

Ajaxin kerrotaan hylänneen West Hamin jättämän tarjouksen Mohammed Kudusista. Ghanalaistähti on ollut jo pidemmän aikaa useamman valioliigaseuran kiinnostuksen kohteena.

David Moyesin luotsaama West Ham kärkkyy vahvistuksia siirtoikkunan viimeisten päivien aikana. Moyesin uutisoidaan haluavan vahvistaa etenkin hyökkäysosastoaan ja viime aikoina skottimanagerin katseet ovat kääntyneet Ajaxin Mohammed Kudusiin.

Hammersin tekninen johtaja, Tim Steidten matkusti brittmedian mukaan viime viikolla Hollantiin neuvottelemaan Kudusin mahdollisesta siirrosta.

Tähän mennessä neuvottelut eivät ole kuitenkaan tuottaneet lontoolaisten kannalta toivottua lopputulosta, sillä Ajaxin asettama hintalappu on ollut liian korkea.

West Ham jätti Sports Molen mukaan pelaajasta 42 miljoonan euron tarjouksen, jota ei kuitenkaan Amsterdamissa hyväksytty.

Ajax on menettänyt kesän aikana useita tärkeitä pelaajiaan, kun Edson Alvarez, Jurrien Timber, Dusan Tadic ja Calvin Bassey ovat kaikki jättäneet seuran. Tämän myötä Kudusista ei haluta päästää irti ilman valtavaa siirtokorvausta.

Lahjakas Ghanan maajoukkuemies on ollut kesän aikana niin ikään Manchester Unitedin ja Chelsean tarkkailun kohteena, joten West Ham ei ole yksin kiinnostuksensa kanssa. Kudusin kerrotaan toivoneen siirtoa Valioliigaan, joten tulevat päivät näyttävät, mitä hänen kohdallaan tapahtuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset