Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU lähellä sopimusta entisen Barca-lupauksen kanssa

Jean-Clair Todibo
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan olevan lähellä Jean-Clair Todibon hankintaa OGC Nicestä. Kauppojen uskotaan syntyvän siitä huolimatta, että ManU ei ole toistaiseksi päässyt eroon Harry Maguiresta.

Valioliigakautensa tahmeasti aloittanut Manchester United pyrkii Daily Mailin mukaan vahvistamaan alakertaansa OGC Nicen Jean Clair-Todibolla.

ManU:n on pyrkinyt viime aikoina myymään kallispalkkaisen Harry Maguiren eteenpäin, mutta tämän siirto West Hamiin kaatui viime hetkillä.

Maguiren myyntiä on pidetty ensisijaisen tärkeänä ennen uusien hankintojen tekemistä, mutta nyt seuran kerrotaan olevan valmis kaupantekoon Maguiren tilanteesta riippumatta.

Old Traffordin toimistolla ollaan kiinnitetty katseet Todiboon ja seurojen uskotaan pääsevän sopuun kaupoista ennen siirtoikkunan umpeutumista.

23-vuotias Todibo aloitti ammattilaisuransa Toulousen riveissä, josta matka jatkui FC Barcelonaan. Peliura ei saanut toivotunlaista nostetta Kataloniassa, jonka jälkeen ranskalainen pelasi lainalla Schalkessa ja Benficassa.

Lopulta uusi koti löytyi Nicestä, jonne hän siirtyi pysyvällä diilillä kaksi vuotta sitten. Todibo on nostanut profiiliaan valtavasti Ligue 1-joukkueen paidassa ja noussut yhdeksi Euroopan tavoitelluimmista keskuspuolustajista.

Pelaaja itse vakuutteli aiemmin olevansa tyytyväinen elämäänsä Ranskassa, mutta mieli näyttää muuttuneen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset