Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Citylle tuiki tärkeä jatkosopimus! – Supertähti löi nimensä uuteen kontrahtiin

Bernardo Silva
AOP

Bernardo Silvan ympärillä viime kauden päättymisestä lähtien jatkunut huhumylly on käynyt kesällä kovilla kierroksilla. Nyt portugalilaistähden tulevaisuuteen on saatu selvyys hänen allekirjoitettuaan vuoteen 2026 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Vuonna 2017 Etihadille saapunut Bernardo Silva on ollut vuosikausien ajan Pep Guardiolan miehistön tärkeimpiä lenkkejä.

Portugalilainen on kantanut suurta vastuuta ja ollut yksi menestyksen takuumiehistä voittaen joukkueen kanssa viisi Valioliigan mestaruutta, kaksi FA Cupia, neljä liigacupia, kaksi Community Shieldiä ja yhden Mestarien liigan.

Toistaiseksi 308 ottelua Citizensin paidassa pelanneen Silvan edellinen sopimus oli päättymässä vuonna 2025, mutta seura tiedotti keskiviikkona vuoden mittaisesta jatkosta.

– Olen viettänyt kuusi uskomatonta vuotta Manchester Cityssä ja olen iloinen voidessani jatkaa sopimustani. Triplamestaruuden voittaminen viime kaudella oli jotain erityistä ja on todella jännittävää voida olla osa näin nälkäistä sekä intohimoista ryhmää, Silva tuumi seuran verkkosivuilla.

– Menestyminen antaa lisää nälkää ja City tarjoaa mahdollisuuden jatkaa voittamista. Rakastan manageriamme, joukkuetovereitani ja kannattajiamme. Toivottavasti voimme nauttia yhdessä yhä useammista hienoista hetkistä tulevien vuosien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga