Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-legenda vaatii superhankinnalta tasonnostoa: “On sanomattakin selvää…”

Moises Caicedo
AOP

Moises Caicedon debyytti Chelsean paidassa jätti paljon toivomisen varaa. Vaihdosta sisään tullut ecuadorilainen näytti hermostuneelta ja aiheutti rangaistuspotkun West Hamin napattua 3-1 voiton. Entinen Blues-puolustaja, Marcel Desailly vaatii jättihankinnalta tasonnostoa.

Pitkään jatkunut köydenveto Moises Caicedon pelioikeuksista päättyi viimein Chelsean eduksi Brightonin päästettyä talismaaninsa lähtemään. Amex Stadiumilla upeita otteita vuosien varrella esittänyt Ecuadorin maajoukkuepelaaja sai samalla myös oman tahtonsa läpi, sillä hän oli toivonut siirtoa jo edelliskaudesta lähtien.

Caicedo debytoi sunnuntaina uuden joukkueensa paidassa, mutta haluaa luultavasti unohtaa pelin nopeasti. Chelsea taipui Lontoon derbyssä West Hamille lukemin 3-1 ja vaihdosta kentälle tullut Caicedo aiheutti pelin loppuhetkillä rangaistuspotkun.

Entinen valioliigajyrä ja Ranskan maajoukkuelegenda, Marcel Desailly vaatii Caicedolta pikaista heräämistä.

– On sanomattakin selvää, että Caicedon on muutettava ajattelutapaansa ja suhtautumistaan asioihin. Hän on nyt isossa seurassa! Ja isoissa seuroissa peleihin on valmistauduttava paljon paremmin.

– Hänen täytyy hyväksyä itsestään maksetun siirtosumman asettamat paineet ja osoittaa sitoutuneisuutta.

Chelsean manageri, Mauricio Pochettino ei suostunut heittämään Caicedoa bussin alle ja kertoi hänen tehneen debyytissään paljon hyviä asioita.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga