Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonalle kova takaisku! – Jo toinen avainpelaaja sairastuvan puolelle

Pedri
AOP

FC Barcelonan tähtipelaajan, Pedrin reisivamma on osoittautunut odotettua pahemmaksi. Espanjalaisväkkärä joutuu lähteiden mukaan olemaan sivussa tositoimista lokakuuhun asti. Pedri loukkaantui torstaina joukkueharjoitusten yhteydessä ja tulee missaamaan läjäpäin tärkeitä otteluita.

Barcelona on ilmoittanut, että joukkueen keskikenttäpelaaja Pedri on sivussa lokakuuhun asti loukkaannuttuaan tänään harjoituksissa.

Kyseessä on reisivamma, joka näyttää pitävän hänet sivussa ainakin kuukauden, vaikka seura kertoo, että vielä on tehtävä lisätestejä. Tämä tarkoittaa, että luova keskikenttäpelaaja ei missaa pelejä ainoastaan La Ligassa, vaan myös Mestarien liigan avauskierros on jäämässä väliin.

Pedri on Xavi Hernandezin avainpelaaja, ja hän on aloittanut molemmat La Ligan ottelut, jotka Barcelona on tähän mennessä pelannut. Joukkue tuskailee tosissaan maalipaikkojen ja luovuuden kanssa ilman häntä.

Pedrin loukkaantuminen voi tarjota Ezzalzouli Abdelle mahdollisuuden vakiinnuttaa asemansa joukkueessa, vaikkakin miehet pelaavat eri pelipaikoilla.

Pedri liittyy sairastuvalle Ronald Araujon seuraan. Uruguaylaispuolustajan kuntoutuminen on kuitenkin edennyt odotusten mukaisesti ja hänen uskotaan palavaan jälleen tositoimiin viikon sisällä.

Barcelona jäi kauden avauspelissään tasuriin Getafea vastaan. Toisella kierroksella Cadiz kaatui 2-0 lukemin.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga