Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madrid jatkaa puhtaalla pelillä – Superhankinnan maaliputkelle jatkoa

Real Madrid
Pixabay

Jude Bellingham jatkoi hurjaa virettään onnistumalla maalinteossa, kun Real Madrid kaatoi Celta Vigon perjantaina. Los Blancos sai ottelusta kuitenkin myös huolenaiheita, sillä tähtihyökkääjä, Vinicius Junior joutui jättämään pelin kesken loukkantumisen takia.

La Ligan mammutiseura Real Madrid jatkaa puhtaalla pelillä sarjan kärkipaikalla. Perjantaina vastaan asettunut Celta Vigo tarjosi tiukan vastuksen, mutta Carlo Ancelottin miehistö nappasi lopulta kolme pistettä Jude Bellinghamin ainokaisen myötä.

Kyseessä oli nuorelle englantilaiselle neljäs maali kolmessa ottelussa, joten hän näyttää sopeutuneen mainiosti uuteen joukkueeseensa.

Los Blancosin puolustaja, David Alaba oli täysin häkeltynyt Bellinghamin suorituksesta perjantain ottelussa.

– Bellingham on täysin uskomaton. En tiedä, mitä sanoa. Hän on todella hyvä ja lahjakas poika, joka tekee kovasti töitä jokaisissa harjoituksissa. Hänellä riittää valtava määrä laatua, jonka hän on todistanut viikko toisensa jälkeen.

– Olemme tyytyväisiä voitosta, vaikkei se irronnutkaan helposti. Nämä ovat kuitenkin erittäin arvokkaat pisteet joukkueen kannalta. Tämä vahvistaa meitä. Joskus on parempi voittaa tällä tavalla kuin 4-0 lukemin.

Madridin tähti, Vinicius Junior kärsi pelin alussa lihasvamman ja hänet otettiin vaihtoon. Miehen uskotaan kuitenkin toipuvan parissa viikossa takaisin pelikuntoon.

Lähde: The National

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga