Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nottingham vahvistuu Argentiinan maajoukkuepuolustajalla – City Groundille kesän neljäs hankinta

Gonzalo Montiel
AOP

Sevillan sopimuspelaaja, Gonzalo Montiel siirtyy Nottingham Forestiin kauden mittaiselle lainalle. Puolustajan diiliin on kirjattu ensi kesänä aktivoituva vapaaehtoinen osto-optio. Montiel on Forestin neljäs hankinta kuluvan siirtoikkunan aikana.

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Gonzalo Montiel siirtyy Valioliigassa pelaavan Nottingham Forestin vahvuuteen. Albicelesten juhlittu MM-sankari nosti profiiliaan valtavasti Qatarissa ammuttuaan finaalin ratkaisseen pilkun Ranskan verkkoon.

Sevillan sopimuspelaaja matkaa City Groundille lainadiilillä, johon sisältyy mahdollinen osto-optio. Argentiinalaispuolustaja saatetaan nähdä jo lauantaina uuden joukkueensa paidassa, kun Nottingham kohtaa Manchester Unitedin.

26-vuotias Montiel oli intoa täynnä päästessään pelaamaan brittikentillä.

– Olen todella onnellinen siirryttyäni tänne. Saavun tänne suurin odotuksin ja odotan malttamattomana pääseväni todistamaan kykyni.

– Minulla riittää voitonnälkää ja haluan saavuttaa menestystä. Olen seurannut Valioliigaa lapsesta asti ja katsoin pienenä jokaisen ottelun. Pelaajana sitä haluaa päästä pelaamaan maailman parhaassa sarjassa ja Valioliiga tarjoaa siihen mahdollisuuden.

Montiel jätti kotimaansa pääsarjassa pelaavan River Platen taakseen kaksi vuotta sitten ja siirtyi Sevillaan. Puolustaja oli tärkeässä roolissa päättyneellä kaudella ja joukkueen mukana voittamassa Eurooppa-liigaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset