Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU lyönyt pöytään 43 miljoonan punnan tarjouksen Wolves-tähdestä

Matheus Nunes
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan tehneen Wolverhampton Wanderersia edustavasta Matheus Nunesista lähes 43 miljoonan punnan tarjouksen. Wolves ei ole kuitenkaan lämmennyt ehdotukselle, sillä joukkue ei halua menettää yhtä avainpelaajaansa lähellä siirtoikkunan sulkeutumista.

Wolverhampton Wanderersin Matheus Nunes on herättänyt runsaasti kiinnostusta ympäri Britteinsaarta. Nunesin palvelukset ovat kiinnostaneet useampaa Valioliigan huippuseuraa, mutta toistaiseksi mies jatkaa kuitenkin Wolvesin pelaajana.

Alkuviikosta kantautuneiden raporttien perusteella Wolverhampton ei ollut vastaanottanut Nunesista ainoatakaan virallista tarjousta. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä 90min kertoo, että Manchester United on lyönyt pöytään 42, 7 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen.

Pelaajan kerrotaan ehtineen jo hyväksyä sopimustarjouksen henkilökohtaiset ehdot, mutta tästä huolimatta kauppojen syntyminen on kaikkea muuta kuin lähellä.

Wolvesin uutisoidaan olevan haluton päästämään tähteään muihin maisemiin näin lähellä siirtoikkunan sulkeutumista. Tilanne on luonnollisesti täysin toinen, jos ManU alkaa kaivamaan kuvetta toden teolla ja korottaa tarjoustaan huomattavasti.

Portugalin liigassa pelaavan Sporting Lissabonin paidassa otteillaan ihastuttanut Nunes oli viime kaudella yksi Wolverhamptonin harvoista valopilkuista. Joukkue jäi sarjan keskikastiin 13. sijalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset