Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jürgen Klopp jyrähtää maalitykkiä koskevasta uutisoinnista: “On vaikeaa ottaa kantaa median keksimiin väitteisiin”

Jürgen Klopp
AOP

Mohamed Salahin ympärillä liikkuvat siirtohuhut eivät ota laantuakseen. Egyptiläishyökkääjän tilanne ei ole kuitenkaan muuttunut ja hän jatkaa uraansa edelleen Anfieldillä. Redsin manageri, Jürgen Klopp ottaa pelaajansa tilanteeseen kantaa.

Saudi-Arabian rahavirrat ovat saaneet useamman tähtipelaajan vaihtamaan maisemaa kesän aikana. Euroopan siirtoikkunan viimeisen viikon aikana tullaan todennäköisesti näkemään vielä muutamia jättiluokan diilejä.

Liverpool, joka menetti muun muassa Jordan Hendersonin ja Fabinhon, pyrkii pitämään nykyisestä rungostaan kiinni. Poolin monivuotinen maalitykki, Mohamed Salah on ollut useamman saudiseuran tähtäimessä, mutta Jürgen Klopp vakuuttaa 90minin mukaan, ettei mikään ole muuttunut pelaajan kohdalla.

– On vaikeaa ottaa kantaa median keksimiin väitteisiin, koska omalta osaltani tässä ei ole mitään puhuttavaa. Emme ole saaneet Salahista tarjouksia ja hän on Liverpoolin pelaaja. Mitään ei ole meneillään ja vaikka olisikin, vastaisimme kieltävästi. Se siitä.

– Filosofiani mukaan mietin ongelmaa vasta, kun sellainen on olemassa. Mitään ei ole käynnissä (Salahin kohdalla). Jos jotain ilmaantuu (tarjous), ajattelen asiaa. Mutta kuten aiemmin sanoin, vastaus olisi kieltävä.

Liverpool on kahden ottelun jälkeen neljässä pisteessä. Salah on onnistunut kertaalleen maalinteossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset