Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n luottopakki sivussa – Tanskalaistähti vaatii tasonnostoa lauantaina: “Mikään ei tapahdu itsestään”

Christian Eriksen
AOP

Manchester United pyrkii palaamaan voittojen tielle lauantaina, kun Nottingham Forest saapuu vieraaksi Old Traffordille. Punaisten Paholaisten keskikenttäpelaaja, Christian Eriksen myöntää, että kaksi ensimmäistä ottelukierrosta ovat jättäneet runsaasti parantamisen varaa.

Lauantaina pelattavan Manchester Unitedin ja Nottinham Forestin ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki. United vei joukkueiden kohtaamiset nimiinsä viime kaudella ja pyrkii jatkamaan tappiotonta putkeaan (30 ottelua) Old Traffordilla.

Erik ten Hagin miehistön kausi on kuitenkin lähtenyt takerellen liikkeelle esitysten jättäessä runsaasti toivomisen varaa. Punaisten keskikenttäpelaaja, Christian Eriksen myöntää Forest-pelin alla, ettei tekemisen taso ole ollut riittävän korkealla.

– Tulokset eivät ole tietenkään olleet toivomallamme tasolla. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja positiivista on, että saimme paremman startin kuin viime vuonna (United hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan). Tiedämme silti, että pystymme paljon parempaan.

– Mikään ei tapahdu itsestään, mutta meidän täytyy vain tehdä parhaamme ja keskittyä nykyhetkeen. Joukkueen tunnetila on oltava korkeammalla kuin Spurs-ottelussa.

ManU:n tehtävää vaikeuttaa Luke Shaw’n loukkaantuminen. Englantilaispuolustaja kärsi lihasvamman torstaina, joka pitää hänet sivussa arviolta muutaman viikon ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga