Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenalin hyökkääjä siirtymässä Ranskan pääsarjaan

Folarin Balogun
AOP

Folarin Balogun jättää lähteiden mukaan Arsenalin taakseen ja siirtyy Ranskan liigassa pelaavan AS Monacon paitaan. Hyökkääjä vietti viime kauden lainalla Stade Reimsissa iskien pöytään kovat tehot.

Arsenalin junioriakatemian läpi käynyt Folarin Balogun ei ikinä pystynyt lyömään kunnolla läpi Tykkimiesten edustusmiehistössä. Lainapelaajan rooliin jääneen Balogunin tilanteen uskottiin muuttuvan tällä kaudella, mutta Mikel Arteta ei vaikuta arvostavan lahjakkaan hyökkääjän kykyjä riittävästi.

Pitkään sivussa viime kaudella ollut Gabriel Jesus loukkaantui jälleen kauden kynnyksellä, mutta tämäkään ei riittänyt antamaan Balogunille kunnollista mahdollisuutta.

Yhdysvaltalaishyökkääjä pelasi viime kaudella Ligue 1:ssä Stade Reimsin paidassa iskien 37 otteluun hienot 21 maalia. Tämän uskottiin avaavan näyttöpaikan Emiratesilla, mutta toisin on käynyt.

Siirtasiantuntija, Fabrizio Romano kertoo, että AS Monaco ja Arsenal ovat päässeet yhteisymmärrykseen 40 miljoonan euron kaupoista, jonka myötä Balogunin pelit tulevat jatkumaan Ranskassa.

Miehen on määrä astua uuden seuransa asettamaan lääkärintarkastukseen viikonlopun aikana. Sopimus on Romanon tietojen mukaan pitkäkestoinen, mutta tarkemmasta pituudesta ei ole tietoa. Arsenal tulee sisällyttämään diiliin jatkomyyntiä koskevan lausekkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset