Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille arvokkaat pisteet – Kesähankinta jälleen voiton takuumiehenä!

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspur jatkoi voittojen tiellä, kun Bournemouth kaatui lauantaina vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 2-0. Yksi Spursin näkyvimmistä pelaajista oli jälleen kerran James Maddison. Englantilaiskeskikenttä hehkutti pelin jälkeen koko joukkueen panosta.

Vitality Stadiumilla pelattu Bournemouthin ja Tottenhamin välinen kamppailu päättyi vierasjoukkue Spursin kahden maalin voittoon. Edellisessä ottelussaan Manchester Unitedin kellistänyt Tottenham sai peliin hyvän startin.

Kesän aikana joukkueeseen saapunut James Maddison oli jälleen kerran ilmiömäisessä iskussa. Englannin maajoukkuepelaaja vastasi pelin avausmaalista 17. minuutin kohdalla Pape Matar Sarrin esityön jälkeen. Dejan Kulusevski viimeisteli ottelun loppulukemat toisella puoliajalla.

Maddison, joka on ollut yksi Valioliigan ensimmäisten kierrosten vakuuttavimmista pelaajista, oli hyvillä mielin taiston tauttoa.

– Mielestäni tämä oli meiltä erittäin vakuuttava esitys. Toteutimme paljon valmentajan (Ange Postecoglou) toivomia asioita. Mursimme vastustajan prässin tehokkaasti ensimmäisellä puoliajalla ja loimme hyviä maalintekotilanteita positiivisten suunnanmuutosten jälkeen.

– Pysyimme rauhallisena ja pakettimme pysyi hyvin kasassa. Syöttötyöskentelymme oli korkealla tasolla. Bournemouth aloitti kovaa molemmilla jaksoilla ja jouduimme ajoittain puolustuskannalle. Tässä liigassa on kuitenkin totuttava paineeseen etenkin vieraskentillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga