Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Fulhamin taistelu riitti pisteeseen Emiratesilla – Arteta: “Olisimme voineet tehdä vähintään viisi maalia”

Mikel Arteta
AOP

Valioliigassa nähtiin lauantaina herkullinen kohtaaminen, kun lontoolaisjoukkueet Arsenal ja Fulham ottivat toisistaan mittaa Emiratesilla. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Gunners joutui lopulta pettymään vieraitten noustua pelin loppuhetkillä tasoihin.

Emiratesilla pelatusta Arsenalin ja Fulhamin koitoksesta muodostui dramaattinen näytös. Vierasjoukkue Fulham siirtyi johtoon vain vajaan minuutin pelin jälkeen, kun brassipelaaja Andreas Pereira onnistui maalinteossa. Arsenal otti tämän jälkeen kenttätapahtumat haltuunsa, mutta tauolle siirryttiin vieraiden johtoasemassa.

Toisella jaksolla kotijoukkue lisäsi entisestään kierroksia pakottaen Fulhamin syvälle omalle puolustusalueelleensa. Bukayo Saka niittasi pelin tasoihin rangaistuspotkusta ja Arsenal näytti olevan matkalla kolmeen pisteeseen Eddie Nketiahin osuttua heti perään.

Fulham punnersi kuitenkin väkisin tasoihin kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, jonka myötä joukkueet päätyivät pistejakoon. Gunners-luotsi, Mikel Arteta näki joukkueensa pelaamisessa paljon hyvää, mutta harmitteli aikaista takaiskumaalia.

– On selvää, että jos ensimmäisellä minuutilla tapahtuu maaliin johtanut virhe, ottelusta muodostuu vaikea. Reagoimme kuitenkin hienosti ja otimme pelin hallintaamme. Tekemillämme vaihdoilla oli suuri vaikutus pelaamiseemme ja pystyimme nousemaan johtoon.

– Meidän on kuitenkin puolustettava paremmin rangaistusaluetta, emmekä voi päästää tuollaista maalia, jonka päästimme lopussa. Olisimme voineet tehdä tänään vähintään viisi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga