Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Roman vaikeuksille jatkoa – Hellas Verona vahvempi kotonaan: “Tilanne on selkeä”

Hellas Verona kaatoi AS Roman.
AOP

AS Roma jatkoi rämpimistään Italian liigassa lauantaina, kun Hellas Verona korjasi täyden pistepotin 2-1 voittonsa myötä. Giallorossi on haalinut yhden pisteen kahdesta ensimmäisestä ottelustaan, jota on joukkueen kapteeni, Lorenzo Pellegrinin mukaan mahdotonta hyväksyä.

Viime kaudella Eurooppa-liigan finaaliin yltänyt AS Roma on aloittanut kuluvan sesongin tahmeasti. Toimitsijakiellossa olevan Jose Mourinhon poppoo jäi kauden avausottelussaan tasapeliin Salernitanaa vastaan ja lauantaina tuli takkiin Hellas Veronalta 2-1 lukemin.

Ondrej Duda vei Veronan johtoon jo neljännellä peliminuutilla ja Cyril Ngonge lisäsi Giallorossin tuskaa avausjakson loppuhetkillä. Houssem Aoar toi Roman maalin päähän, mutta tasoitus jäi haaveeksi.

Siirtohuhujen keskiössä kesän aikana ollut Roma-kippari, Lorenzo Pellegrini ei säästellyt sanojaan pelin jälkeen.

– Tilanne on selkeä. Meidän on parannettava, ja työskentelemme ongelmien parissa huomisesta alkaen. Ei ole hyväksyttävää kerätä vain yksi piste kahdesta pelistä. Perjantain ottelu (AC Milania vastaan) on erittäin tärkeä.

– Yritämme aina tehdä parhaamme ja pyrimme ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman pian. Tämä oli huono ottelu ja meidän on analysoitava virheemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A