Serie A

Napoli jatkoi voittojen tiellä – Ilman supertähteään pelannut vierasjoukkue ei pystynyt yllätykseen

Jalkapallo
Unsplash

Hallitseva Serie A:n mestari Napoli otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Sassuolon kotikentällään lukemin 2-0. Piskuinen vierasjoukkue joutui pelaamaan ilman loukkaantunutta tähteään Domenico Berardia, jonka poissaolo näkyi raitapaitojen esityksessä selkeästi.

Scudetton voittoa viime kauden päätteeksi 33 vuoden tauon jälkeen juhlinut Napoli oli tyly isäntä Sassuololle. Rudi Garcian alaisuuteen hiljattain siirtynyt Partonopei sai peliin lupaavan startin, kun maalitykki Victor Osimhen vei joukkueensa johtoon rangaistuspotkusta.

Sassuolo pysyi avausjaksolla vielä kohtuullisesti kyydissä, mutta toisella puoliajalla Napoli dominoi kenttätapahtumia. Giovanni Di Lorenzo vastasi kotijoukkueen toisesta maalista reilun tunnin pelin jälkeen.

Sassuolo jäi kauas parhaastaan, eikä tilannetta helpottanut Domenico Berardin puuttuminen. Vieraitten manageri, Alessio Dionisi kertoi Berardin merkityksestä joukkueelle.

– Berardi on meille yhtä tärkeä kuin Osimhen Napolille. Kenties jopa tärkeämpi. Emme ole riippuvaisia hänestä, mutta hänen panoksellaan on suuri vaikutus. Häntä ei valittu pelaavaan kokoonpanoon, koska haluamme hänen olevan täydessä kunnossa seuraavassa ottelussamme.

– Hän on harjoitellut erillään muusta joukkueesta, mutta palaa jälleen normaalisti mukaan ensi viikolla.

Lähde: The Cult of Calcio