Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham lähellä todellista jättihankintaa! – Nimet paperiin sunnuntain aikana?

Mohammed Kudus
AOP

Mohammed Kudusin pitkään toivoma siirto Valioliigaan näyttää vihdoinkin olevan toteutumassa. Ajaxin keskikenttäpelaaja on lähteiden mukaan allekirjoittamassa West Hamin kanssa sopimuksen vielä tämän päivän aikana.

Valioliigakautensa hienosti aloittanut West Ham pitää sarjan piikkipaikkaa hallussaan seitsemällä pisteellä. Viime kaudella sarjan keskikastiin juuttunut lontoolaispoppoo näyttää saaneen Konferenssiliigan voitosta lisäbuustia ja joukkue on pelannut hienosti kolmessa ensimmäisessä pelissään.

David Moyesin miehistö on tehnyt kesän aikana muutamia hyviä täsmähankintoja. Lontoon olympiastadionin ovista sisään ovat astelleet muun muassa James Ward-Prowse ja Edson Alvarez. Uusille vahvistuksille on kuitenkin edelleen tilausta ja nyt haaviin on tarttumassa kovan luokan hankinta.

Fabrizio Romano kirjoittaa, että Mohammed Kudus on suorittanut West Hamin asettaman lääkärintarkastuksen ja hänen on määrä kirjoittaa seuran kanssa sopimus sunnuntain aikana. Romanon tietojen mukaan Kudusin diili on viisivuotinen ja siihen on kirjattu jatko-optio.

Ajaxia edustavan Kudusin todennäköiseltä näyttävä siirto on Hammersilta todella kova kaappaus. Taitavan Ghanan maajoukkuepelaajan kintereillä on ollut kesän aikana useampi Euroopan kärkiseura. Declan Ricen lähtö oli West Hamille luonnollisesti kova menetys, mutta Kudusilla on potentiaalia täyttää ainakin osittain tämän jättämät saappaat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset