Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayernin tähden jatko edelleen hämärän peitossa – ManU ja Inter jäämässä tyhjin käsin?

Benjamin Pavard
AOP

Bayern Münchenin Benjamin Pavard on ollut kesän aikana muun muassa Manchester Unitedin ja Inter Milanin ostoslistalla. Ranskalaispuolustaja jatkaa toistaiseksi Bayernin pelaajana, mutta viimeisten tietojen mukaan hänet on jätetty joukkueharjoitusten ulkopuolelle.

Manchester United on pyrkinyt vahvistamaan puolustuslinjaansa kesän aikana Benjamin Pavardilla. Monipuolinen Bayern Münchenin pelaaja oli lähteiden mukaan aiemmin näyttänyt siirrolle vihreää valoa, mutta kaupat eivät koskaan konkretisoituneet.

ManU pyrkii edelleen hankkiutumaan erooon kallispalkkaisesta Harry Maguiresta tuodakseen puolustukseensa lisää leveyttä, mutta joukkue on joutumassa unohtamaan Pavardin hankinnan.

Bayern-puolustajaa yhdistettiin tämän jälkeen Inter Milaniin, joka menetti hiljattain Milan Skriniarin Paris Saint-Germainiin. Siirron uutisoitiin olevan erittäin lähellä toteutumista, mutta toistaiseksi Nerazzurri ei ole vielä saanut Pavardin nimeä sopimuspapereihin.

Bayernin toimitusjohtaja, Jean-Christian Dreesen kommentoi Fabrizio Romanon mukaan Pavardin tilannetta seuraavasti:

– Pavard ei ole harjoittellut kanssamme muutamaan päivään, mutta olen luottavaisin mielin sen suhteen, että löydämme ratkaisun tilanteeseen siirtoikkunan viimeisten päivien aikana.

Euroopan siirtoikkuna sulkeutuu syyskuun ensimmäisenä päivänä, joten osapuolilla alkaa olla kiire istua neuvottelupöytään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset