Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamille kova päänahka: “Olemme joutuneet usein pettymään tällä stadionilla”

David Moyes
AOP

West Ham otti maistuvan voiton Valioliigan lauantain kierroksella kaadettuaan Brightonin vakuuttavin 3-1 lukemin. Hammersin manageri, David Moyes hehkutti suojattiensa esitystä, vaikka joukkue joutuikin ajoittain erittäin koville.

Kahdella voitolla kautensa aloittanut Brighton lähti erittäin hyökkäävällä pelisuunnitelmalla West Hamin kimppuun. Seagullsin kannattajat saivat kuitenkin ensimmäisen kerran kylmää vettä niskaansa reilun vartin pelin jälkeen, kun James Ward-Prowse avasi maalihanat.

Brighton jatkoi takaiskusta huolimatta kuskin paikalla, muttei kyennyt hyödyntämään tilaisuuksiaan avausjaksolla.

Jarrod Bowen ja Michail Antonio lisäsivät kotiyleisön tuskaan toisella puoliajalla. Pascal Grossin kavennus jäi Roberto De Zerbin miehistölle lopulta laihaksi lohduksi.

Hammersin käskyttäjä, David Moyes oli luonnollisesti hyvillä mielin voiton varmistuttua.

– Olemme joutuneet usein pettymään tällä stadionilla ja kannattajamme ovat aina huolissaan, kun pelaamme täällä. On mahtavaa, että pystyimme tarjoamaan heille voiton.

– En väitä, että tämä oli meiltä täydellinen esitys, sillä vastustaja pystyi luomaan paljon tilanteita, emmekä pystyneet pitkiin hallintajaksoihin. Meidän täytyi odottaa omia tilaisuuksiamme, mutta emme antaneet heidän tehdä helppoja maaleja.

West Ham nousi voittonsa myötä sarjan kärkipaikalle seitsemään pisteeseen. Tottenham ja Arsenal ovat samassa pistemäärässä, mutta Hammers on kärjessä parhaimman maalieronsa turvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga