ManU nousi kahden maalin tappioasemasta voittoon! – “Saimme tästä arvokasta oppia”

Erik ten Hag

Manchester United joutui tekemään täyden päivätyön kolmen pisteen eteen, kun Nottingham Forest laittoi kotijoukkueen todella ahtaalle Old Traffordilla. Erik ten Hagin luotsaamat punapaidat voittivat pelin lopulta 3-2 värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Nottingham Forest aloitti erittäin vahvasti Manchester Unitedia vastaan ja siirtyi johtoon Taiwo Awoniyin osumalla. Unitedin niskaan satoi lisää kylmää vettä vain hetkeä myöhemmin, kun Wilfried Bony puski vieraat kahden maalin karkumatkalle.

Tässä vaiheessa peli ei ollut ehtinyt vanhentua edes viittä minuuttia, mutta Red Devilsin pelistä näytti muodostuvan totaalinen pannukakku.

ManU otti katastrofaalisen alun jälkeen pelin hallintaansa. Christian Eriksen toi isännät maalin päähän ja Casemiro vastasi tasoituksesta toisella puoliajalla. Kapteeni Bruno Fernandes sinetöi loppulukemat viimeisen vartin aikana rangaistuspotkusta, joten Unitedille kolme pistettä vaiherikkaan ottelun jälkeen.

– Oli erittäin mielenkiintoista nähdä joukkueen reaktio (huonoon alkuun), ManU:n manageri, Erik ten Hag pohti.

– Valmentajana sitä ei toivo näkevänsä joukkuettaan vastaavassa tilanteessa, mutta toisaalta saimme tästä arvokasta oppia.

– Pysyimme luottavaisina ja jatkoimme pelisuunnitelmamme noudattamista, jonka jälkeen onnistuimme kääntämään ottelun. Pelaajat ansaitsevat siitä kiitoksen.