La Liga

La Ligan huippukamppailussa todelliset maalitalkoot! – Xavi: “Ottelusta tuli hullu”

Xavi Hernandez

Villarreal ja FC Barcelona järjestivät melkoisen ilotulituksen sunnuntaina Estadio de la Ceramicalla pelatussa ottelussa. Xavi Hernandezin valmentama vierasjoukkue kahmi lopulta tärkeät pisteet, mutta voitto irtosi kaikkea muuta kuin helposti.

Villarrealin ja FC Barcelonan välisestä kamppailusta odotettiin yksipuolista näytöstä. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Barca sai otteluun hyvän startin siirryttyään kahden maalin johtoon Gavin ja Frenkie de Jongin osumilla.

Kotijoukkue Villlarreal punnersi pelin kuitenkin tasoihin vielä ensimmäisellä jaksolla Juan Foythin ja Alexander Sorlothin toimesta. Keltapaidat siirtyivät edelle toisella puolikkaalla Alex Baenan maalilla, mutta Ferran Torresin ja Robert Lewandowskin osumat takasivat Blaugranalle arvokkaan 4-3 vierasvoiton.

Barcan manageri, Xavi Hernandez löysi omiensa otteista reilusti parantamisen varaa kolmesta pisteestä huolimatta.

– Ottelusta tuli hullu meidän itsemme takia. Me dominoimme, mutta päästimme myös liikaa maaleja. Hyökkäyspelaamisemme toimi mallikkaasti, mutta olimme ongelmissa omalla alueella. Villarreal on kuitenkin vaikea vastustaja kotonaan.

– Olen tyytyväinen näkemääni etenkin toisella jaksolla. Mutta jos lopetamme korkealta prässäämisen ja passivoidumme, joudumme ongelmiin. Meidän täytyy parantaa puolustuspelaamistamme, mutta olen tyytyväinen tulokseen.

Lähde: Football Espana