Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea virittelee todellista jättikaappausta – Vaihtaako Barcan kaksikko maisemaa?

Chelsea
Pixabay

Chelsean uutisoidaan sunnittelevan melkoista kaappausta kuluvan siirtoikkunan viimeisten päivien aikana. Lontoolaisseuran kerrotaan tavoittelevan FC Barcelonan kaksikkoa, Ferran Torresia ja Raphinhaa riveihinsä.

Siirtoikkunan sulkeutuminen lähestyy kovaa vauhtia, joka tarkoittaa sitä, että Euroopan huippuseurat pyrkivät tekemään viimeiset siirtonsa ennen perjantaita. Tahmeasti kautensa aloittanut Valioliigan ökyseura Chelsea on ollut kesän aikana usean huippunimen kintereillä.

Lontoolaiset ovat tuttuun tapaan tehneet kovia hankintoja ja uusina vahvistuksina sisään ovat tulleet muun muassa Moises Caicedo, Romeo Lavia ja Christopher Nkunku.

Joukkueen manageri, Mauricio Pochettino ei ole vielä kuitenkaan täysin tyytyväinen ryhmäänsä ja pyrkii tuomaan hyökkäykseen lisää leveyttä. Lontoolaisten tutkassa on TheHardTackle.comin tietojen mukaan FC Barcelonan kaksikko, Ferran Torres ja Raphinha.

Entinen Manchester City-pelaaja, Torres siirtyi Camp Noulle viime vuoden tammikuussa, mutta on ollut tämän jälkeen jatkuvasti siirtohuhujen keskiössä. Espanjan maajoukkuepelaaja ei ole missään vaiheessa pystynyt vakuuttamaan Xavi Hernandezia täysin kyvyistään, jonka myötä hän saattaa olla päätymässä kauppatavaraksi.

Kataloniaan vuosi sitten saapunut Raphinha on väläytellyt osaamistaan, mutta viimeinen läpimurto Camp Noulla on edelleen tekemättä. Barca on luopunut tämän kesän aikana jo Ousmane Dembelestä, joten seuran myyntihalukkuudesta ei ole takeita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset