Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

AS Roma vahvistumassa kovalla nimellä – Kasassa täyden katastrofin ainekset

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukakulle vaikuttaa vihdoin löytyneen uusi koti. Chelsean sopimuspelaajan uutisoidaan siirtyvän AS Roman paitaan kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella. Lukaku pääsee näin ollen pelaamaan kolmannen kerran urallaan José Mourinhon alaisuudessa.

Viime kaudella Inter Milania edustanut Romelu Lukaku jatkaa lähteiden mukaan uraansa Serie A:ssa.

The National kertoo, että Chelsea ja AS Roma ovat päässeet yhteisymmärrykseen kuluvan kauden loppuun asti kestävästä, noin 8 miljoonan punnan arvoisesta lainasopimuksesta. Belgialaishyökkääjän palkkakustannukset siirtyvät kokonaisuudessaan italialaisseuran harteille.

Lukakun ympärillä riitti pitkään epätietoisuutta, sillä mies on punninnut vaihtoehtojaan tarkasti. Interin luovuttua leikistä, uudeksi seuraksi näytti valikoitumassa Juventus, mutta tuoreiden tietojen mukaan miehen pelit jatkuvat José Mourinhon alaisuudessa. Mourinho on toiminut Lukakun valmentajana aiemmin Chelseassa ja Manchester Unitedissa.

Näin ollen takavuosien maalitykille on aukeamassa jälleen yksi mahdollisuus pelastaa hiipuva uransa. Kasassa on kuitenkin täyden katastrofin ainekset, jos asiat lähtevät luisumaan sivuraiteille tulisieluisen portugalilaismanagerin kanssa.

Lukakun sopimus Chelsean kanssa on voimassa vuoteen 2026 asti, mutta miehen ura sumuisilla saarilla näyttää tulleen päätökseensä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset