Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sevillan laitahyökkääjä matkalla Valioliigaan – Jättääkö Barcan superlupaus Katalonian taakseen?

Sevilla
Pixabay

Sevillan kerrotaan olevan valmis päästämään irti tähtipelaajastaan Lucas Ocamposista. Syyskauden Ajaxissa viettänyt argentiinalainen oli auttamassaa Sevillaa voittamaan historiansa seitsemännen Eurooppa-liigan tittelin.

Yksi La Ligan viime vuosien valovoimaisimmista pelaajista, Lucas Ocampos on vaihtamassa seuraa. Sevillan laitahyökkääjä on nauttinut andalusialaisseurassa suurta luottamusta, mutta pinnan alla tuntuu kuplivan.

Ocampos nautti pitkään suurta vastuuta valkopaitojen joukkueessa, mutta hänet päästettiiin viime kaudella puolen vuoden mittaiselle lainalle Ajaxiin. Palattuaan Hollannista Ocampos oli jälleen elementissään ja auttoi Sevillan historialliseen seitsemänteen Eurooppa-liigan mestaruuteen.

Football Espanan tietojen mukaan Sevilla on tästä huolimatta valmis päästämään argentiinalaishyökkääjän lähtemään pysyvällä siirrolla. Uusi ottaja vaikuttaa löytyvän Valioliigasta, sillä lontoolaisjoukkue Fulham on tuoreiden raporttien mukaan kiinnostunut hankkimaan Ocamposin riveihinsä.

Marco Silvan valmentama Cottagers kärsi kesän aikana kovan menetyksen, kun pitkään siirtohuhuissa ollut Alexandar Mitrovic suuntasi kohti uusia haasteita. Ocampos ei tarjoa samanlaista maalintekouhkaa kuin Mitrovic, mutta juonikkaalle laitahyökkääjälle olisi Craven Cottagella todennäköisesti käyttöä.

Sevilla kaavailee FC Barcelonan Abde Ezzalzoulista mahdollista korvaajaa Ocamposille, jos tämän Fulham-diili toteutuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset