Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham-pelaajan ura jatkumassa Serie A:ssa – Valioliigaura paketissa?

Tanguy Ndombele
AOP

Tottenham Hotspur on lähteiden mukaan valmis luopumaan Tanguy Nbombelesta. Viime kauden lainalla Napolissa viettänyt ranskalainen on näillä näkymin jatkamassa pelejään Italian pääsarjassa.

Ange Postecogloun alaisuuteen siirtynyt Tottenham Hotspur on ollut yksi Valioliigan alkukauden valopilkuista. Lontoolaispoppoo on pelannut erittäin viihdyttävää jalkapalloa ja pistepussiin on tullut mukavasti täytettä.

Spurs on sarjan kolmannella sijalla kerättyään kolmesta ottelusta seitsemän pinnaa. Postecoglou näyttää saaneen palettinsa kasaan, jonka myötä seura on valmis luopumaan joistain pelaajistaan.

Yksi tälläinen on vuonna 2019 Hotspur Stadiumille saapunut Tanguy Nbombele. Ranskalaispelaaja on esittänyt ajoittain häikäiseviä suorituksia Spursin keskikentällä, mutta ailahtelevat otteet ovat syöneet miehen peliaikaa.

Lainakomennukset ovat tulleet tutuksi ja päättyneen kauden Ndombele vietti Napolissa.

Viime kaudella Scudettoa juhlineen Napolin paidassa vastuuta tuli yhteensä 30 Serie A-ottelussa miehen joutuessa kuitenkin tyytymään vaihtopelaajan rooliin. Yhden maalin kauden aikana tehnyt ranskalainen ei kellottanut kertaakaan täysiä minuutteja.

Viimeisten tietojen perusteella Ndombelen pelit ovat jatkumassa Italiassa, sillä Football365 uutisoi Tottenhamin päässeen Genoan kanssa sopuun loppukauden mittaisesta lainadiilistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset