Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Joko vihdoin? – Bayern München ja Liverpool neuvottelevat superlupauksen pelioikeuksista!

Ryan Gravenberch
AOP

Liverpool on tavoitellut jo pidemmän aikaa Bayern Münchenissä pelaavaa Ryan Gravenberchia. Lähtöhalunsa nykyiselle työnantajalleen ilmaissut Gravenberch jatkaa kuitenkin ainakin toistaiseksi baijerilaisjoukkueen vahvuudessa.

Liverpoolin siirtoikkuna ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Fabinholle ja Jordan Hendersonille saatiin hankittua lupaavat korvaajat, kun Alexis Mac Allister ja Dominik Szoboszlai matkasivat Anfieldille.

Merseysidellä ollaan kuitenkin jouduttu myös pettymään ankarasti, sillä Liverpoolin pitkään tavoittelemat Moises Caicedo ja Romeo Lavia päätyivät molemmat allekirjoittamaan sopimukset Chelsean kanssa.

Yksi Poolin pitkäaikaisista siirtokohteista, Ryan Gravenberch on ilmaissut useaan otteeseen halustaan lähteä Bayern Münchenistä. Saksan mahtiseurassa pienelle vastuulle jäänyt keskikenttäpelaaja on ollut useamman Euroopan kärkijoukkueen hankintalistalla.

Gravenberchin uskotaan ensisijaisesti haluavan jatkaa uraansa Valioliigassa, jota Liverpool pyrkii hyödyntämään. 90min kertoo, että seurat ovat aloittaneet viralliset neuvottelut Gravenberchin pelioikeuksista.

Hollannin maajoukkuepelaaja siirtyi Allianz Arenalle vuosi sitten Ajaxista, mutta rooli Saksassa on jäänyt todella pieneksi. Mikään ei näytä muuttuneen Thomas Tuchelin astuttua puikkoihin ja Bayernin kerrotaan olevan valmis päästämään hänet lähtemään noin 20 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset