Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea aloittamassa neuvottelut Cityn kanssa – Jättilupaus matkalla Stamford Bridgelle?

Chelsea
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester Cityn huippulupaava Cole Palmer on mahdollisesti vaihtamassa joukkuetta. Chelsean kerrotaan haluavan tosissaan tehdä sopimuksen taivaansinisten hiomattoman timantin kanssa.

Cole Palmerin tulevaisuus on puhuttanut viime päivien aikana runsaasti englantilaismediassa. Manchester Cityn edustusmiehistöön tiensä raivannut Palmer lukeutuu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin, mutta tie joukkueen avauskokoonpanoon on työn ja tuskan takana.

Pep Guardiolan rosteri on materiaaliltaan Euroopan eliittiä, eikä nuorelle lupaukselle välttämättä tule avautumaan juurikaan näyttöpaikkoja. Guardiola myönsi hiljattain, ettei tiedä mitä Palmerin kohdalla tulee tapahtumaan.

Katalaani vihjasi myös ymmärtävänsä, että nuorukainen haluaa lisää vastuuta, jonka vuoksi maisemanvaihdos saattaa tulla kyseeseen. Potentiaalisista ottajista ei varmasti ole Palmerin kohdalla pulaa, kuten Fabrizio Romano antaa ymmärtää.

Romano kirjoittaa, että Chelsea pitää Palmeria korkealla hankintalistallaan ja harkitsee neuvottelujen aloittamista tämän pelioikeuksista. Cityn kannasta ei ole Romanon mukaan toistaiseksi tietoa, mutta Chelsea on tosissaan pelaajan kintereillä.

21-vuotias Palmer on Cityn oma kasvatti, joka on edustanut seuraa koko tähänastisen uransa. Siirto muualle saattaisi kuitenkin mahdollistaa lopullisen läpimurron tekemisen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset