Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-vahdilta tunteikkaat jäähyväiset – Ura jatkuu Lontoossa pitkällä sopimuksella

Dean Henderson
AOP

Dean Henderson jättää Manchester Unitedin taakseen pitkän yhteisen ajan jälkeen. Englantilaismaalivahti, joka liittyi Unitedin vahvuuteen juniori-ikäisenä, edustaa tästä lähtien lontoolaisseura Crystal Palacea. Henderson jätti ManU-faneille tunteikkaat jäähyväiset.

Dean Henderson on allekirjoittanut Crystal Palacen kanssa viiden vuoden sopimuksen. Palace maksaa London Evening Standardin saamien tietojen mukaan Hendersonista noin 20 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Englantilaistorjujaa linkitettiin aiemmin myös Nottingham Forestiin, mutta Palace vei lopulta pidemmän korren. Hendersonista odotettiin Old Traffordilla David de Gean seuraajaa, mutta lupaavista otteista huolimatta selkeää ykkösvahdin roolia ei ollut ikinä tarjolla.

Unitedin akatemiasta ponnistava Henderson jätti entisen seuransa kannattajille jäähyväiset.

– On tunteellinen hetki sanoa hyvästi Unitedille. Tämä seura on ollut osa elämääni lapsuudestani asti. Siitä lähtien, kun kasvoin United-fanina, liityin akatemiaan 14-vuotiaana ja astuin kentälle Old Traffordilla!

– Matka on ollut unelmieni täyttymys, ja tunnen itseni hyvin siunatuksi ja onnekkaaksi. Faneille – teidän tukenne on merkinnyt minulle ja perheelleni paljon, Henderson jatkoi.

– Olen ollut Unitedissa lapsesta asti, joka on ollut sanoinkuvaamaton kunnia. En koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä sitä vastuuta, joka seuran paidan kantamiseen liittyy. Matkalla tapahtui kaikenlaista, mutta olen kiitollinen kaikista muistoista. Toivon seuralle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset