Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:n tähtisikermään uusin lisäys – Pysyykö Enriquen paketti kasassa?

Randal Kolo Muani
AOP

Randal Kolo Muani on jättämässä Eintracht Frankfurtin taakseen. Saksalaisjoukkueen hyökkääjä on lähteiden mukaan erittäin lähellä sopimuksen tekemistä Paris Saint-Germainin kanssa.

Eintracht Frankfurtissa läpilyönyt Randal Kolo Muani on noussut raketin lailla suuren yleisön tietoisuuteen. Ranskan maajoukkueeseen tiensä raivannut Kolo Muani on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Bundesliigassa ja hänen seurasiirrollaan ollaan spekuloitu pitkään.

Pelaaja ei ole missään vaiheessa peitellyt lähtöhalujaan, eikä suostunut allekirjoittamaan Frankfurtin tarjoamaa jatkodiiliä. Nyt uusi työnantaja vaikuttaa löytyneen ja hyökkääjä on Fabrizio Romanon tietojen mukaan jatkamassa uraansa Ligue 1:ssä.

Romano kirjoittaa, että Kolo Muani siirtyy PSG:n riveihin ja seurat viimeistelevät 90 miljoonan euron arvoisen sopimuksen viimeisiä yksityiskohtia.

Kolo Muani on näin ollen pääsemässä pelaamaan maajoukkuetoverinsa Kylian Mbappen kanssa. Pelaajan lähtö on Frankfurtille luonnollisesti suuri menetys, mutta miehestä maksettava siirtosumma varmasti lämmittää seurajohdon mieltä.

Runsaasti uudistuneella PSG:llä alkaa olla jälleen kasassa todella nimivahva ryhmä. Huippuyksilöillä varustettu pariisilaisseura tavoittelee tällä kaudella kirkkaimpia palkintoja Luis Enriquen johdolla. Espanjalaismanagerin suurin haaste on tehdä tehdäsikermästä yhtenäinen nippu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset