Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

La Liga-seuralta viime hetkien kaappaus? – Uiko Barcan huippulupaus verkkoihin?

Abde Ezzalzouli
AOP

Kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä ollaan nähty useampi todella mielenkiintoinen diili. La Ligassa pelaava Real Betis on ollut todella aktiivinen kuluneiden viikkojen aikana ja tehnyt useamman täsmähankinnan. Lähteet kertovat, että myös tuorein kohde ehti uida verkkoihin ennen siirtotakarajaa.

Real Betis on onnistunut tekemään muutamia kovan luokan hankintoja, kun joukkueeseen on saapunut viime viikkoina muun muassa Marc Bartra, Isco ja Marc Roca. Joukkueenjohto on silti ollut tyytymätön pelaajamateriaaliin ja pyrkinyt viimeiseen asti hankkimaan uusia vahvistuksia.

Yksi Betisin tärkeimmistä kohteista, Abde Ezzalzouli on Football Espanan saamien tietojen mukaan tarttunut verkkoihin siirtoikkunan viime hetkillä. Superlupaava 21-vuotias hyökkääjä on edustanut FC Barcelonaa viime kesästä lähtien, mutta vastuu on jäänyt vähäiseksi.

Marokon maajoukkueeseen murtautunueen Ezzalzoulin on kerrottu haaveilevan maisemanvaihdoksesta ja nyt hänen toiveensa vaikuttaa toteutuneen. Betisin kerrotaan joutuvan maksamaan Ezzalzoulista vain noin 10 miljoonan euron korvauksen, joten mies on vaihtamassa seuraa todelliseen pilkkahintaan.

Todennäköinen siirto saattaa osoittautua hyväksi ratkaisuksi laitahyökkääjän kehityksen kannalta. Xavi Hernandezin kivikovaan avausmiehistöön nouseminen olisi saattanut osoittautua mahdottomaksi tehtäväksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga