Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU:n tuorein jättihankinta avautuu siirrostaan: “Valtava kunnia”

Manchester United
Unsplash

Manchester United ja Fiorentina pääsivät siirtoikkunan viimeisillä hetkillä sopuun Sofyan Amrabatin pelioikeuksista. Marokkolainen siirtyy Punaisten Paholaisten riveihin vuoden mittaisella lainasopimuksella, johon on kirjattu vapaaehtoinen osto-optio.

Manchester Unitedin siirtokesää voidaan pitää suhteellisen onnistuneena. Joukkue kaappasi kuluneiden viikkojen aikana muun muassa Rasmus Hojlundin Atalantasta, Andre Onanan Inter Milanista ja Mason Mountin Chelseasta.

Sergio Reguilon saapui Old Traffordille lainasopimuksen turvin, kuten myös Sofyan Amrabat, jonka siirrosta väännettiin harvinaisen pitkään. Marokon maajoukkuetähti kertoo Unitedin verkkosivuilla siirtopäätöksensä taustatekijöistä.

– On valtava kunnia tulla Manchester Unitedin pelaajaksi. Olen joutunut olemaan kärsivällinen tätä hetkeä varten, mutta kuuntelen aina sydäntäni, ja nyt edustan unelmieni seuraa.

– Olen intohimoinen pelaaja; haluan tuoda ryhmään lisää energiaa ja annan kaikkeni joukkueen eteen. Tiedän tarkalleen, miten Erik ten Hag haluaa työskennellä, mitä hän odottaa pelaajiltaan. Hänen valmennuksensa ja ohjauksensa kehittivät minua pelaajana todella paljon urani alkuvaiheessa.

– Tiedän, että hän auttaa minua saamaan parhaat kykyni esiin, jotta voin auttaa ryhmää menestymään tällä kaudella.

Amrabat ja ten Hag tekivät aiemmin yhteistyötä Eredivisienissä pelaavassa Utrechtissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset