Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavi hehkuttaa Barcan tuoretta superhankintaa: “Sopii tänne täydellisesti”

Joao Felix
AOP

Joao Felix sai vihdoin tahtonsa läpi, kun hänen siirtonsa FC Barcelonaan toteutui. Barcan manageri, Xavi Hernandez uskoo pelaajan pystyvän vastaamaan odotuksiin Camp Noun hornankattilassa.

Joao Felixin siirtosaaga sai jälleen jatkoa kesällä. Chelseasta ei löytynyt managerinvaihdoksen jälkeen pysyvää kotia, joten portugalilaishyökkääjä alkoi välittömästi kartoittamaan muita vaihtoehtoja.

Atletico Madridissa pelaaminen oli viimeisenä Felixin toivelistalla ja lopulta uusi koti löytyi FC Barcelonasta. Felix flirttaili useaan otteeseen katalonialaisseuran suuntaan ja kertoi muun muassa, että seurassa pelaaminen on hänen lapsuudenunelmansa. Hyökkääjä sai lopulta haluamansa, kun lainasiirto Camp Noulle sai sinettinsä perjantaina.

Barcan manageri, Xavi Hernandez uskoo 90minin mukaan, että Felix sopeutuu uuteen ympäristöön ilman suurempia ongelmia.

– Felix sopii tänne täydellisesti. Hän on synnynnäinen lahjakkuus ja maalintekijä. Hän pystyy tekemään ratkaisevan eron. Hän on todella monipuolinen pelaaja ja voi pelata millä tahansa pelipaikalla hyökkäyslinjassa.

Rajusti kesällä uudistunut Barcelona on kerännyt kolmesta ensimmäisestä La Liga-ottelustaan seitsemän pistettä. Joukkueen urakka jatkuu tänään Osasunan vieraana. Neljä ottelua pelannut Real Madrid pitää sarjan kärkipaikkaa kahdellatoista pisteellään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga