Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Al-Ittihad suunnittelee 200 miljoonan punnan tarjousta Liverpoolin maalinsylkijästä!

Mohamed Salah
AOP

Liverpoolin egyptiläistähti, Mohamed Salah oli koko kesän ajan sankkojen siirtohuhujen kohteena. Salahin joukkuetoveri, Andrew Robertson ottaa kantaa maalitykin tilanteeseen.

Mohamed Salah oli jälleen iskussa sunnuntaina, kun Liverpool kaatoi Aston Villan 3-0 numeroin. Salah iski joukkueensa viimeisen osuman ja oli vähemmän yllättäen yksi kentän parhaista pelaajista.

Poolin monivuotista maalitykkiä linkitettiin kesän aikana useaan eri suuntaan ja hänen uransa raportoitiin jatkuvan mahdollisesti Anfieldin ulkopuolella. Vaikka Valioliigan siirtoikkuna sulkeutuikin perjantaina, ei siirto muihin maisemiin vielä tämän kauden aikana ole täysin poissuljettu vaihtoehto.

Saudi-Arabian siirtoikkuna on edelleen auki ja Al-Ittihad harkitsee The Heraldin mukaan 200 miljoonan punnan tarjouksen jättämistä Salahista. Liverpool on hylännyt kaikki saudiseuran lähentelyt, mutta tilanne elää edelleen.

Salahin joukkuetoveri, Andrew Robertson puhui aiheesta medialle Villa-ottelun jälkeen.

– Me sivuutamme tämän aiheen, kuten myös ’’Mo’’. Jätämme puhumisen muille. Emme ole huolissamme, sillä hän on edelleen meidän pelaajamme ja uskomme niin olevan myös tulevaisuudessa.

– Hän on huippuammattilainen ja keskittyy omaan tekemiseensä. Puhumme yhdestä maailman parhaista pelaajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat