Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan tähtimanageri korostaa maltin tärkeyttä kriisin keskellä: “Tämä on prosessi”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsean kausi näyttää jatkuvan siitä, mihin se keväällä päättyi. Lontoolaisjoukkue on voittanut vain yhden neljästä pelaamastaan ottelusta. Joukkueen tuore manageri, Mauricio Pochettino korostaa maltin tärkeyttä.

Chelsean surkea alkukausi sai jälleen jatkoa lauantaina, kun Nottingham Forest nappasi pisteet 1-0 voittonsa myötä. Blues oli pelissä selkeästi niskan päällä, muttei kyennyt hyödyntämään lukuisia maalintekopaikkojaan.

Nottingham otti lopulta kauden toisen voittonsa Anthony Elangan ainokaisen myötä. Chelsea kärsi puolestaan jo toisen tappionsa ja ainoa täysi pistepotti on irronnut sarjanousija Lutonia vastaan.

Kauden alla Chelsean valmennusvastuun perinyt Mauricio Pochettino ei 90minin mukaan suostu kuitenkaan painamaan paniikkinappulaa.

– Tappion jälkeen esiin nousee aina negatiivisia asioita, mutta tämä on prossessi johon kuuluu ylä- ja alamäkiä. Meillä on kasassa erittäin nuori joukkue. Meidän täytyy sopeutua tilanteeseen ja osoittaa, että pystymme tekemään maaleja.

– On selvää, että meidän on oltava kliinisempiä maalipaikoissa ja välttää virheitä, joita teimme Nottinghamia vastaan.

Valioliiga jäi viikonlopun jälkeen maajoukkuetauolle, jonka jälkeen Chelsealla on ohjelmassa ottelut Bournemouthia ja Aston Villaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga