Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Liverpool sai rukkaset superlupaukselta: “Olen siinä iässä, että minun on tärkeää päästä pelaamaan”

Jesper Lindstrøm
AOP

Tanskan maajoukkuepelaaja, Jesper Lindstrøm oli kesän aikana Liverpoolin hankintalistalla. Keskikenttämies päätti lopulta kuitenkin tarttua Napolin tarjoamaan täkyyn. Lindstrøm paljastaa nyt syitä seuravalintansa taustalla.

Liverpoolin runko muuttui viime kauden päättymisen jälkeen runsaasti ja seura olikin suhteellisen aktiivinen siirtomarkkinoilla. Reds onnistui tekemään muutamia kovan luokan vahvistuksia, mutta enemmänkin oli tarjolla.

Eintracht Frankfurtissa lupaavia otteita esittänyt Jesper Lindstrøm oli yksi Poolin tärkeimmistä kohteista, mutta kaupat eivät koskaan toteutuneet. Tanskan maajoukkuerinkiin noussut Lindstrøm päätti lopulta siirtyä Serie A:n hallitsevan mestarin Napolin vahvuuteen. Mies avautuu nyt päätöksestään.

– Liverpool halusi minut ja olen seuran kannattaja, joten sinne siirtyminen tuntui kiehtovalta, mutta olisiko se ollut järkevä valinta?

– Voin yhtä hyvin katsoa heidän pelaamistaan kotisohvalta, sillä en olisi välttämättä mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Olen siinä iässä, että minun on tärkeää päästä pelaamaan.

– Tästä syystä uskon, että Napoli oli oikea valinta. Kyseessä on yksi maailman parhaista seuroista ja minulle luvattiin paljon näyttöpaikkoja.

Lindstrøm nähdään yleensä keskikentällä hyökkäävässä roolissa, mutta hän pystyy pelaamaan myös millä tahansa paikalla hyökkäyslinjassa.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A