Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan superhankinta kertoo yllättävästä päätöksestään: “Se oli minulle avaintekijä”

Ansu Fati
AOP

Ansu Fatin siirtyminen Brightoniin siirtoikkunan viimeisten päivien aikana herätti jonkin verran ihmetystä. Barcelonan teinisensaatio kertoo nyt mistä syistä hän päätti suunnata kohti uusia haasteita.

Brighton teki kesän siirtoikkunan viimeisillä hetkillä melkoisen kaappauksen, kun joukkue hankki Barcelonan Ansu Fatin vahvuuteensa.

Kyseessä on vain kuluvan kauden mittainen laina, mutta Fatiin kohdistuu silti suuret odotukset ja hänen uskotaan tuovan Seagullsin hyökkäyspelaamiseen uuden lisän.

Fatin lähdöllä spekuloitiin pitkään espanjalaislehdistössä, mutta siirto Brightoniin löi silti monet ällikällä. Pelaaja perusteli seuravalintaansa ensimmäistä kertaa julkisesti.

– Ensinnäkin puhuin valmentaja Roberton (De Zerbi) kanssa. Hän kertoi luottavansa minuun täysin ja kertoi, mitä hän ajattelee minusta. Se oli minulle avaintekijä tänne siirtymisessä, Fati kertoi.

– Hän oli tärkein yksittäinen henkilö, joka vakuutti minut siirron kannattavuudesta, sillä mitä hän sanoi, miten hän näkee minut pelaajana ja mitä voin parantaa.

– Tiesin, että tämä on seura, joka on kasvanut viime kausien aikana ja kehittynyt suuresti. Olen aina nauttinut Valioliigan seuraamisesta ja olen pitänyt tätä joukkuetta silmällä.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset