Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille arvokas voitto! – Markku Kanervan ryhmän EM-unelma askelta lähempänä!

Markku Kanerva
AOP

Huuhkajien EM-karsintaurakka jatkui torstaina tuiki tärkeällä ottelulla Kazakstania vastaan. Kamppailusta odotettiin tasaista vääntöä ja sellainen pelistä myös muodostui.

Suomi lähti H-lohkon neljänteen otteluun yhdeksässä pisteessä Kazakstanin tavoin. Takavuosien heittopussi Kazakstan on nostanut profiiliaan viime vuosien aikana merkittävästi ja pystynyt nappaamaan kovia päänahkoja. Tästä hyvänä esimerkkinä maaliskuussa pelattu Tanska-ottelu, joka päättyi Kazakstanin eduksi 3-2.

Huuhkajat puolestaan hävisivät karsinta-avauksen juuteille, mutta tämän jälkeen tilille on kirjattu pelkästään voittoja.

Lohkon kärkikamppailu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä Suomen viedessä pallonhallinnan niukasti nimiinsä. Kummankin joukkueen pelinrakentelu oli suhteellisen tahmeaa, eikä avausjaksolla nähty juurikaan laadukkaista tekopaikkoja.

Markku Kanervan suojatit lisäsivät aktiivisuuttaan toisella jaksolla ja pystyivät laittamaan keltapaitaisen kotijoukkueen ahtaalle. Suomi sai palkintonsa 78. minuutilla, kun loistavassa vireessä oleva Oliver Antman karkasi Benjamin Källmanin esityön jälkeen maalintekoon. Osuma oli Antmanille kolmas neljänteen karsintaotteluun.

Ottelun tempo pysyi maalin jälkeen suhteellisen rauhallisena, eikä Suomi joutunut missään vaiheessa suurempaan hätään. Kazakstan nosti prässiään loppua kohden, mutta Huuhkajien tiivis paketti pysyi kasassa loppuun asti.

Suomi nousee voittonsa myötä 12 pisteeseen ja EM-unelma on jälleen askelta lähempänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat