Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madrid-konkari uskoi supertähden saapuvan Bernabeulle: “Sopimus vaikutti olevan lähellä”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappen ura jatkuu kaikesta huolimatta ainakin toistaiseksi Paris Saint-Germainissa. Hurjan huhumyllyn kohteena ollutta ranskalaishyökkääjää linkitettiin tuttuun tapaan vahvasti Real Madridiin. Osa Los Blancos-pelaajista oli varmoja siirron toteutumisesta.

Kylian Mbappe veti kesällä itseensä valtavan valokeilan. Kohuotsikot seurasivat toisiaan, kun mies ilmoitti, ettei aio tehdä jatkoa ensi kesänä umpeutuvalle PSG-diililleen. Tämä sai ranskalaisseuran johdon raivon partaalle ja Mbappe jätettiin Aasiaan suuntautuneen harjoitusleirin ulkopuolelle.

Vaikka hyökkääjä asettiin myyntiin kauppoja ei kuitenkaan syntynyt. Yhtenä mahdollisena ottajana pidettiin tänäkin vuonna Real Madridia. Valkopaitojen konkaripuolustaja, Dani Carvajal myöntää 90minin mukaan uskoneensa siirron toteutumiseen.

– Uskoin, että Mbappe saapuu Madridiin. Kyselimme joukkueemme ranskalaispelaajien mielipidettä asiaan. Osa uskoi siirron toteutumiseen, osa taas ei. Joukkueen sisällä oli paljon erilaisia näkökulmia, mutta minä uskoin siihen.

– Kun hänet jätettiin sivuun Japanin harjoitusleiriltä sopimus vaikutti olevan lähellä. Tämän jälkeen kaikki tuntui kuitenkin muuttuneen, eikä hän lopulta siirtynyt.

Aurelien Tchouameni kommentoi niin ikään Mbappen mahdollista hankintaa.

– Totta kai pidimme sitä mahdollisena. Jalkapallossa tapahtuu paljon asioita ja kaikki maailman joukkueet haluavat hänet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga