Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Paul Pogbaa uhkaa pitkä pelikielto – Uran jatko vaakalaudalla?

Paul Pogba
AOP

Ongelmat Paul Pogban ympärillä eivät tunnu ottavan loppuakseen. Ranskalaispelaaja on antanut positiivisen dopingnäytteen, jonka myötä häntä uhkaa pahimmillaan jopa neljän vuoden pelikielto.

Italian kansallinen antidopingtuomioistuin on hyllyttänyt väliaikaisesti Juventuksen keskikenttäpelaaja Paul Pogban sen jälkeen, kun tämä antoi positiivisen dopingnäytteen.

Ranskalaisen näytteestä löytyi poikkeukselliset määrät testosteronia satunnaisesti järjestetyssä dopingtestissä. Pogba antoi näytteen Juventuksen Serie A:n ottelussa Udinesea vastaan 20. elokuuta, jolloin hän oli käyttämättömänä vaihtopelaajana.

Sen jälkeen, kun Italian antidopingtoimielin antoi maanantai-iltana lausunnon, jossa vahvistettiin Pogban pelikielto, Juventus ilmoitti, että seura harkitsee nyt “seuraavia menettelytapoja”.

Jos Pogban syyllisyys pystytään todistamaan, hänelle voidaan langettaa kahdesta neljään vuotta kestävä pelikielto. Tilanne luonnollisesti asettaa runsaasti kysymysmerkkejä miehen uran jatkon ympärille.

Juventus julkaisi asiasta verkkosivuillaan seuraavanlaisen tiedotteen:

– Juventus Football Club ilmoittaa, että tänään 11. syyskuuta 2023 jalkapalloilija Paul Labile Pogba sai kansalliselta antidopingtuomioistuimelta varotoimenpidekieltomääräyksen 20. elokuuta 2023 suoritettujen testitulosten perusteella.

– Seura pidättää itsellään oikeuden harkita seuraavia menettelytapoja, italialaisjoukkueen lausunnossa luki.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A