Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Juventus harkitsee Pogban työsuhteen päättämistä – Korvaaja yllättävästä suunnasta?

Thomas Partey
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Paul Pogbaa saattaa odottaa pitkä pelikielto. Jos pelaajan katsotaan syyllistyneeseen rikkeeseen, Juventuksella on oikeus purkaa hänen sopimuksensa. Thomas Parteyta pidetään yhtenä mahdollisena korvaajana Pogballe.

Paul Pogban paluu Torinoon on sujunut vähemmän mairittelevissa merkeissä. Vuoden 2018 maailmanmestari lykkäsi pitkään edessä siintänyttä leikkausta, jonka myötä hänen vammansa paheni entisestään.

Pogba toipui lopulta pelikuntoon, mutta vyölle kertyi viime kaudella vain hieman yli 100 minuuttia peliaikaa Serie A:ssa. Siirtohuhujen keskiössä ollut Pogba kertoi hiljattain haluavansa hiljentää kriitikot ja jatkaa uraansa Allianz Stadiumilla.

Tuore dopingkäry on kuitenkin muuttamassa suunnitelmat. Pogban agentti, Rafaela Pimenta väitti kivenkovaa, ettei pelaaja ole tietoisesti käyttänyt kiellettyjä aineita, mutta joka tapauksessa tätä uhkaa peräti neljän vuoden pelikielto. Jos miehelle mätkäistään näin tuntuva panna, Juventus tuskin haluaa pitää häntä palkkalistoillaan.

Torinolaisseuran kabineteissa on pohdittu viime päivinä eri vaihtoehtoja Pogban mahdolliseksi korvaajaksi. Yhtenä tällaisena pidetään 90minin mukaan Arsenalin Thomas Parteyta. Ghanan maajoukkuepelaaja on nauttinut Mikel Artetan alaisuudessa suurta vastuuta, mutta hänen kerrotaan haaveilevan maisemanvaihdoksesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A