Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Blaise Matuidi hehkuttaa lähtökuopissa olevaa PSG-tähteä: “Seuran fanien tulisi muistaa häntä lämmöllä”

Marco Verratti
AOP

Entinen Ranskan maajoukkueen ja PSG:n keskikenttäpelaaja, Blaise Matuidi hehkuttaa Marco Verrattia. Matuidin mukaan lähtökuopissa oleva Verratti on jättänyt oman jälkensä Ligue 1:n mahtiseuran historiaan.

Marco Verrattin seurasiirtoa on pidetty pidemmän aikaa lähes varmana asiana. PSG:n listoilla oleva italialainen on neuvotellut qatarilaisen Al-Arabin kanssa ja kauppojen julkistamisen uskotaan tapahtuvan lähiaikoina.

Italian maajoukkuemies on viettänyt Parc des Princesillä edelliset 11 vuotta jätettyään kotimaansa taakseen vuonna 2012. Yhteensä vuosien varrella vyölle on kertynyt 416 ottelua, joista 276 Ligue 1:ssä.

PSG:stä ja Juventuksesta parhaiten muistettava Blaise Matuidi kertoo näkemyksensä Verrattista.

– Ottaen huomioon kaikki Marcon voittamat tittelit, hän on jättänyt jälkensä PSG:n historiaan. Hän oli seuraan saapuessaan todella nuori ja huoleton, eikä kukaan oikein tuntenut häntä.

– Mutta heti alusta lähtien oli selvillä kuinka lahjakkaasta pelaajasta oli kyse ja kaikki tiesivät, että hän tulee tekemään suuren vaikutuksen Parc des Princesillä.

Matuidin mukaan seuran fanien tulisi muistaa Verrattia lämmöllä viimeaikaisesta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta.

– Voin vakuuttaa, ettei Marco saapunut ikinä myöhässä harjoituksiin, vaan osoitti aina suurta ammattimaisuutta.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat