Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen Barca-tähti kommentoi Real Madrid-ikonin hankintaa: “Me tarvitsemme häntä”

Sergio Ramos
AOP

Sergio Ramosin paluu Sevillaan oli yksi loppukesän puhutuimmista siirroista. Meritoitunut keskuspuolustaja on loistava lisäys andalusialaisjoukkueen vahvuuteen Ivan Rakiticin mielestä.

Sevilla ilmoitti hiljattain kovan luokan kaappauksesta, kun Sergio Ramos allekirjoitti joukkueen tarjoaman yhden kauden mittaisen sopimuksen. Urallaan kaiken nähneen topparin uskotaan tuovan lisää syvyyttä Sevillan puolustukseen yli viidensadan La Liga-ottelun kokemuksellaan.

Ramosin paluu Andalusiaan on jakanut ymmärrettävästi paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Osa joukkueen ultrakannattajia osoitti voimakkaasti mieltään, sillä pelaajan aiempaa siirtoa Real Madridiin ei vieläkään katsota hyvällä kaikissa piireissä.

Entinen Barca-tähti, Ivan Rakitic pitää Football Espanan mukaan Ramosin saapumista pelkästään hyvänä asiana.

– Me tarvitsemme häntä. Hänellä on enemmän kuin riittävästi laatua ja hän tuo ryhmään voimaa, iloa sekä ennen kaikkea sitoutuneisuutta.

– On totta, että hänen ei ole ollut helppo treenata yksin kesän aikana. Hän itse myöntää, että hänen on oltava joukkueen mukana. Tauko on silti tehnyt hyvää hänelle, kuten kaikille muillekin.

Ramosin uskotaan tekevän lähipäivien aikana toisen debyyttinsä Sevillan paidassa. Kuten aiemmin uutisoimme, myös mahdollinen paluu maajoukkueeseen on nostettu tapetille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga