Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Messitön Argentiina jatkoi voittojen tiellä – Bolivia taipui kotikentällään

Argentiina
AOP

Argentiina jatkoi voittojen tiellä Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Ilman Lionel Messiä pelannut Albiceleste nappasi pisteet Boliviaa vastaan puhtain 3-0 numeroin.

MM-karsintojen avauspelinsä Brasilialle hävinnyt Bolivia joutui pettymään myös toisessa ottelussaan, kun Argentiina osoittautui vahvemmaksi.

La Pazissa pelattu kamppailu lähti liikkeelle hallitsevan maailmanmestarin käsikirjoituksen mukaan Bolivian joutuessa rikkomaan jatkuvasti. Chelsean jättihankinta, Enzo Fernandez vei Argentiinan 1-0 johtoon noin puolen tunnin kohdalla Angel Di Marian syötöstä.

Vain hetkeä myöhemmin Bolivian aggressiivisuus kostautui, kun Roberto Fernandez lensi pihalle toisen keltaisen korttinsa myötä. Nicolas Tagliafico lisäsi vieraiden etumatkaa vielä ennen taukoa Di Marian vastatessa jälleen esityöstä.

Argentiina heilutti tahtipuikkoa myös jälkimmäisellä puolikkaalla, eikä miesvajaalla pelannut Bolivia pystynyt missään vaiheessa nousemaan takaisin mukaan taisteluun. Nicolas Gonzalez vastasi ottelun viimeisestä osumasta noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Näin ollen Argentiina otti karsintojen toisen voittonsa kaadettuaan ensimmäisessä pelissään Ecuadorin. Tuolloin ottelun ratkaisijaksi noussut Lionel Messi oli tällä kertaa lepovuorossa kärsittyään otteluruuhkan aiheuttamasta väsymyksestä.

Argentiina kohtaa seuraavassa karsintaottelussaan Paraguayn. Nollakerhossa oleva Bolivia saa puolestaan vastaansa Ecuadorin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet