Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Italian tukipilari joutui San Sirolla valtavan vihellyskonsertin kohteeksi: “Se oli häpeällistä”

Gianluigi Donnarumma
AOP

Gianluigi Donnarumma siirtyi kaksi vuotta sitten AC Milanista Paris Saint-Germainiin. Asiaa ei olla unohdettu vieläkään Rossonerin fanien keskuudessa ja maalivahti sai osakseen valtavan vihellyskonsertin San Sirolla pelatussa EM-karsintaottelussa.

Italia kaatoi Ukrainan San Sirolla tiistaina Davide Frattesin kahden maalin myötä. Ukraina tuli maalin päähän Andriy Yarmolenkon maalilla, mutta isännät pitivät pintansa loppuun asti.

Azzurrin tolppien välissä tuttuun tapaan seisonut Gianluigi Donnarumma hoiti oman leiviskänsä mallikkaasti, mutta sai silti osakseen runsaasti vihellyksiä kotiyleisöltä.

Milanolaisfanien viha Donnarummaa kohtaan juontaa juurensa kahden vuoden taakse, jolloin maalivahti jätti Rossonerin ja siirtyi PSG:hen. Ottelun suurin sankari, Frattesi piti yleisön toimintaa ala-arvoisena.

– Totta puhuakseni, se oli häpeällistä. Maajoukkuepelaaja joutuu omien faniensa buuausten kohteeksi. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. En todellakaan ymmärrä, miksi hän joutui tuollaisen käytöksen kohteeksi.

– Me olemme täällä edustamassa Italiaa. Menin Donnarumman luokse kertoakseni, että hän on upea pelaaja, jota me rakastamme. Hän ei kuitenkaan tarvitse sanojani, sillä hän on huippuammattilainen, joka osaa käsitellä tällaisen tilanteen.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet