Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Postecoglou kertoo tekijöistä Spurs-tähden huippuvireen taustalla: “Pelaajien vastuu korostuu”

Yves Bissouma
AOP

Yves Bissouma on ollut yksi Tottenham Hotspurin alkukauden näkyvimmistä pelaajista. Viime kaudella varjojen mailla vaellellut malilainen on näyttänyt kuin uudestisyntyneeltä.

Tottenham Hotspur on ollut yksi valioliigakauden ensimmäisten kierrosten vakuuttavimmista joukkueista. Aktiivista hyökkäyspeliä esittänyt Spurs on hinannut itsensä sarjataulukon jaetulle toiselle sijalle kerättyään neljästä ensimmäistä ottelusta kymmenen pistettä.

Yves Bissouma, joka saapui vuosi sitten Hotspur Stadiumille, on ollut yksi Ange Postecogloun palapelin tärkeimmistä palasista. Bissouma jäi viime kaudella kauas parhaastaan pudoten lopulta vaihtopenkin puolelle.

Myös loukkaantumiset sotkivat miehen kautta, mutta kuluvalla sesongilla kaikki on ollut toisin. Spurs-käskyttäjä, Postecoglou kertoo 90minin mukaan tekijöistä Bissouman loistovireen taustalla.

– En usko, että olen tehnyt mitään merkittävää hänen kanssaan. Kaikkien pelaajien kohdalla on kyse oikeanlaisen ympäristön luomisesta. Sen myötä pelaajien vastuu korostuu entisestään. Joskus voi olla helpompaa syyttää manageria huonosta kaudesta, mutta olen tehnyt selväksi, että vastuu on pelaajilla.

– Osa pelaajista oli maajoukkuekomennuksilla kun saavuin, mutta ’’Biss’’ (Bissouma) oli mukana ensimmäisestä päivästä lähtien. Otin hänet sivuun ja kerroin hänen voivan nousta johtavaksi pelaajaksi. Se näytti nostavan hänen itseluottamustaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga