Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Tottenham-hyökkääjä avautuu vaikeuksistaan: “Aion hakeutua psykologin vastaanotolle”

Richarlison
AOP

Tottenham Hotspurin hyökkääjä, Richarlison myöntää kärsivänsä kentän ulkopuolisista ongelmista. Pelaaja uskoo perhepiireissään tapahtuneiden asioiden vaikuttaneen negatiivisella tavalla hänen otteisiinsa pelikentällä.

Brasilia aloitti MM-karsintaurakkansa kahdella voitolla. Ensimmäisessä pelissä Bolivia kukistui 5-1 lukemin ja tiistaina sitkeästi taistellut Peru kaatui Marquihosin viime hetkien osumalla.

Tottenham Hotspuria edustava Richarlison oli tuttuun tapaan Brasilian vahvuudessa molemmissa otteluissa. Mies otettiin vaihtoon Bolivia-ottelussa hänen missattuaan todellisen avopaikan. Hyökkääjä poistui vaihtopenkille kyynelehtien, joka herätti puhetta hänen asemastaan joukkueessa.

Vastuuta oli jälleen luvassa Perua vastaan ja Richarlison oli kahteen otteeseen lähellä maalintekoa. Spurs-tähden molemmat osumat kuitenkin hylättiin paitsioina. Pelaaja kertoo siviielämän asioiden vaikuttaneen hänen peliesityksiinsä kuluneiden kuukausien aikana.

– Olen kokenut kentän ulkopuolella rankkoja asioita viiden viimeisen kuukauden aikana. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin kotona. Ihmiset, jotka olivat vain rahojeni perässä, ovat poistuneet elämästäni.

– Olen varma, että kaikki palaa jälleen raiteilleen ja pääsen hyvään iskuun. Palattuani Englantiin aion hakeutua psykologin vastaanotolle voidakseni selventää mieltäni. Aion palata vahvempana ja uskon, että olen jälleen mukana seuraavissa maajoukkuepeleissä.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet