Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen ManU-tähti siirtymässä yllättävään suuntaan? La Liga-seura virittelee kovan luokan kaappausta!

David de Gea
AOP

David de Gean ura on tuoreiden lähteiden perusteella jatkumassa mahdollisesti La Ligassa. Real Betisin kerrotaan olevan kiinnostunut tarjoamaan kokeneelle espanjalaistorjujalle sopimusta.

David de Gea on edelleen ilman seuraa jouduttuaan pakkaamaan laukkunsa Old Traffordilta. Pitkään Manchester Unitedia edustanut maalivahti jäi kesällä tyhjän päällä, eikä uutta työnantajaa ole vieläkään löytynyt.

De Geaa linkitettiin alkusyksystä muun muassa Bayern Müncheniin, Real Madridiin ja Inter Milaniin, mutta valmista ei tullut, joten mies on edelleen ilman sopimusta. Tuoreet huhut vievät de Geaa takaisin Espanjaan ja tällä kertaa Real Betisin paitaan.

Betis-valmentaja, valioliigafaneille tuttu Manuel Pellegrini etsii tiettävästi uutta maalivahtia ja on naulannut katseensa de Geaan.

De Gean suuruuden päivät alkavat olla takana ja miehen otteet ovat hiipuneet huomattavasti parin edellisen kauden aikana. Kaiken nähneen torjujan mahdollinen hankinta olisi Betisiltä kuitenkin suuren luokan kaappaus.

Los Verdiblancos on aloittanut kautensa kaksijakoisissa merkeissä kerättyään viidestä ottelusta 7 pistettä. Tilillä on hieno voitto Villarrealista ja tasuri Atletico Madridia vastaan. Viikonloppuna Barcelona kylvetti Pellegrinin miehistöä tylyin 5-0 lukemin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga