Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Pelikiellossa oleva kohuhyökkääjä vaihtamassa seuraa? – “Yksi maailman parhaista ysipaikan pelaajista”

Ivan Toney
AOP

Brentfordin manageri, Thomas Frank myöntää, että joukkueen hyökkääjä, Ivan Toney on mahdollisesti saatavilla tiettyyn hintaan. Englantilaispelaaja kärsii parhaillaan pitkää pelikieltoa, mutta on palannut jälleen mukaan Beesin harjoitusvahvuuteen.

Ivan Toney saattaa jättää Brentfordin taakseen tammikuun siirtoikkunan aikana. Viime kaudella komeat 20 maalia tehneen keskushyökkääjän perässä on tiettävästi ainakin Manchester United, Chelsea ja Tottenham.

Toney todettiin hiljattain syylliseksi useisiin vedonlyöntirikkomuksiin, jonka myötä hänelle asetettiin kahdeksan kuukauden mittainen pelikielto. Englantilainen oli näin ollen pakotettu jäämään sivuun joukkueensa vahvuudesta, mutta on saanut jälleen luvan palata harjoituksiin.

Toney on jälleen pelikelpoinen alkuvuodesta, mutta Bees-manageri, Thomas Frankin mukaan työnantaja saattaa vaihtua.

– Toistaiseksi olemme päästäneet vain yhden pelaajan toiseen valioliigajoukkueeseen, joka oli David Raya. Kyseessä on laina, mutta uskon, että hänen siirrostaan tulee pysyvä.

– Uskoakseni kaikki maailman seurat lukuun ottamatta viittä tai kuutta, turvautuvat pelaajamyynteihin. Niin mekin teemme, kunhan hinta on oikea.

– Minulle Toney on yksi maailman parhaista ysipaikan pelaajista. Hän tekisi huippujoukkueessa helposti 20 tai 25 maalia kauden aikana.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset