Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Ratkaisevan eron tekijä? – ManU kohtaa keskiviikkona missaamansa maaliruiskun

Harry Kane
AOP

Harry Kanen matkaaminen Tottenham Hotspurista Saksan liigan jättiläiseen Bayern Müncheniin oli yksi kesän suurimmista siirtopommeista. Bayern-luotsi, Thomas Tuchel hehkuttaa joukkueen tuoretta hankintaa.

Bayern München kohtaa keskiviikkona Manchester Unitedin Mestarien liigassa. Harry Kane kohtaa samalla ensimmäistä kertaa englantilaisjoukkueen Bayernin pelaajana.

Asetelmasta tekee entistäkin mielenkiintoisemman se tosiasia, että United oli niin ikään kesän mittaan ahkerasti Kanen kintereillä. Bayernin valmentaja, Thomas Tuchel, joka kärsii toimitsijakieltoa keskiviikon ottelussa, hehkuttaa Kanen hankintaa.

– Se oli todella iso asia. Saimme hankittua joukkueeseemme Englannin maajoukkueen kapteenin, joka pelasi Valioliigassa. Kyseessä oli todella kovan luokan siirto ja olemme erittäin tyytyväisiä.

– Mikä tahansa joukkue maailmassa, jolla on tarve ysipaikan pelaajalle, olisi iloinen saadessaan Harryn riveihinsä. Hän tekee ryhmästä paremman.

– Hän tuo joukkueeseen, mitä keskushyökkääjältä odotetaankin, maaleja, luonnetta ja laatua. Kaikki halusivat saada hänet vahvuuteensa.

– En tiedä, mitä muiden joukkueiden kohdalla tapahtui, mutta olemme onnellisia, että hän päätti lopulta tehdä kanssamme sopimuksen. Hän on pelaaja, joka pystyy tekemään ratkaisevan eron.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga